Zastrazisce – Zastrazisce – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Zastrazisce – Zastrazisce – Dalmatië

Breng uw vakantie door in de magische baai Dubac, welke u over een circa 2 kilometer lange onverharde weg, bereikt. Het mooi ingerichte vakantiehuis aan de linker kant van de baai bereikt u over een circa 200 meter lang voetpad, een geitenspoor of met een roeiboot vanaf de andere kant van de baai. Het strand bereikt u over stenen trappen. U kunt gebruik maken van een aanlegplaats voor de boot. De energie gaat via zonnepanelen zodat het gebruik van elektrische apparaten beperkt is. Watervoorziening gaat via een watertank. Geniet van de voordelen van deze unieke ligging.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Zastrazisce
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ZastrazisceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie