Zagvozd – Zagvozd – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Zagvozd – Zagvozd – Dalmatië

Dit goed uitgeruste vakantiehuis is gelegen aan de voet van het Biokovo Nature Park. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met toegang tot het terras, zwembad en massage bad gelegen. In de ruimte naast het zwembad is een sauna gelegen. Op de 1e verdieping bevinden zich de slaapkamers en een groot terras. In een apart deel van het vakantiehuis ligt een kamer met biljart, terwijl een mooie taverne met een grote selectie van wijnen in de kelder is gelegen. Het huis is gelegen in een landelijke omgeving. Via de tunnel Sv. Ilija, die u door Biokovo voert, bent u op slechts 10 minuten rijden van de Makarska Riviera. Uitstekende vervoersverbindingen en de nabijheid van de snelweg bieden de gelegenheid om alle schoonheden van Dalmatië te ontdekken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Zagvozd
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ZagvozdDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie