Zadar – Zadar – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Zadar – Zadar – Dalmatië

Deze aangename en functionele appartementen bieden een verandering van de drukte van de stad. Op het gedeelde terrein kunnen jullie je favoriete maaltijden bereiden op de barbecue, terwijl de jongste gasten genieten van de speeltoestellen. Als je in zee wilt zwemmen, bezoek dan het nabijgelegen kiezelstrand, waar je kunt genieten van veel zwemplezier en zon. Na mooie baddagen bezoekt je de oude binnenstad van Zadar en leer je historische monumenten kennen, maar ook de wonderen van moderne architectuur zoals de “Zeeorgels” en de “Groet aan de Zon”. Mis de smaak van traditionele Dalmatische specialiteiten in uitstekende restaurants niet. Aanbevolen zijn bezoeken aan de vele nationale parken en natuurparken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Zadar
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ZadarDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie