Zadar – Zadar – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Zadar – Zadar – Dalmatië

Dit praktisch ingerichte appartement bevindt zich in een woonhuis en bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Bij de ingang van het appartement bevindt zich een balkon, dat beschut is tegen de zon. Op het grondstuk kunt u zich ontspannen. Het appartement bevindt zich op slechts enkele km van het centrum van de stad Zadar. In deze stad kunt u historische bezienswaardigheden bezichtigen en een traditioneel gerecht proberen in de goede restaurants. Geniet ook van de moderne architectuur en bewonder het unieke Zeeorgel en de Zonnegroet.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Zadar
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ZadarDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie