Zadar – Zadar – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Zadar – Zadar – Dalmatië

In Brisevo, in de buurt van de historische stad Zadar, bevindt zich dit mooie vakantiehuis op een groot perceel van 4000m2. Het vakantiehuis beschikt over drie slaapkamers, een eetkamer met keuken, een woonkamer en badkamers. U kunt ontspannen op het overdekte terras en een verfrissende duik nemen in het zwembad, terwijl uw kinderen spelen op de schommel, glijbaan of in de zandbak. Ook is hier een typische ‘ Konoba” (recreatieruimte) op het perceel, waar een professionele keuken, twee toiletten en een eetkamer met barbecue zijn. Hier kunt u allen gezellig bij elkaar zitten. De laatste 100m oprit zijn niet geasfalteerd.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Zadar
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ZadarDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie