Zadar – Zadar – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Zadar – Zadar – Dalmatië

In een prachtige woonwijk van Zadar, nabij het vakantiedorp Borki, bevindt zich dit functioneel ingerichte vakantiehuis. Het bestaat uit twee slaapkamers, een woonkamer met keuken, een badkamer en een terras met tuintafel en stoelen. Restaurant, supermarkt en apotheek zijn op loopafstand te bereiken. De dichtstbijzijnde stranden zijn binnen paar minuten rijden te bereiken. Bezoek het levendige stadsleven van Zadar en rijd naar de oudste Kroatische koninklijke stad, Nin met vele monumenten, evenals het standbeeld van bisschop Gregorius van Nin, die volgens de legende geluk brengt aan iedereen die zijn tenen aanraakt.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Zadar
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ZadarDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie