Zablace – Zablace – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Zablace – Zablace – Dalmatië

Appartementen HR-15394 en CDV506 bevinden zich op de 1e verdieping in het kleine vissersdorpje Zablace, 9 km ten zuiden van Sibenik. Functioneel ingericht, elk met twee terrassen en ze zijn geschikt voor een gezin of twee stellen. Ze bestaan elk uit twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer. De plaats is omgeven door een dennenbos en is eerder bedoeld voor een rustige vakantie. Als u geinteresseerd bent in sport en amusement, vindt u deze in het hotelcomplex Solaris, op slechts 1,5 km afstand. Het is een van de best uitgeruste toeristische centra in deze regio.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Zablace
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ZablaceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie