Vrsi-Mulo – Vrsi-Mulo – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vrsi-Mulo – Vrsi-Mulo – Dalmatië

Deze locatie wordt beschouwd als een populaire familie bestemming. De functioneel ingerichte appartementen bieden het nodige comfort voor een ontspannen vakantie. HR-24512 en HR-24358 hebben twee slaapkamers en zijn voorzien van een balkon met uitzicht op de binnenplaats. De appartementen HR-24513 HR-24514 met een slaapkamer hebben een kleiner balkon. Wandel naar het dichtstbijzijnde strand in ongeveer 5 minuten. Ontdek het rijke culturele erfgoed van Nin en Zadar. Breng een bezoek aan het Paklenica National Park en de Kornati-eilanden en laat u inspireren door de adembenemende natuur.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Vrsi-Mulo
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Vrsi-MuloDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie