Vrboska – Vrboska – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vrboska – Vrboska – Dalmatië

Niet ver van het dorp Jelsa ligt het vissersdorpje Vrboska, dat vele gasten heeft verrukt met zijn unieke charme. De twee appartementen HR-25939 en HR-25940 bevinden zich naast elkaar op de tweede verdieping van een woongebouw. Ze zijn eenvoudig ingericht en bevinden zich in het centrum van het dorp, niet ver van het restaurant en de boulevard. Als badstranden raden wij u aan de baai Maslinica in de nabijheid of de camping Soline op ca. 2 km afstand, met veel recreatiemogelijkheden. Bezoek ook de zuidelijke kant van het eiland, met exotische stranden in Zavala, Ivan Dolac, Jagodna en Sveta Nedjelja.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Vrboska
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VrboskaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie