Vojnic Sinjski – Vojnic Sinjski – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vojnic Sinjski – Vojnic Sinjski – Dalmatië

Dit vakantieappartement met een zwembad ligt op het platteland, in het kleine dorpje Vojnic Sinjski. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer met toegang tot het terras. Voor het appartement vindt u een groot terras waar u comfortabel kunt ontspannen en genieten van de zomerse hitte aan het zwembad. Ontdek de vele interessante en culturele pareltjes in de omgeving, zoals Trilj, een stad die niet alleen rijk is aan natuurlijke schoonheden, maar ook in archeologische vindplaatsen zoals het Romeinse kamp Tilirium.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Vojnic Sinjski
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Vojnic SinjskiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie