Vodice – Vodice – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vodice – Vodice – Dalmatië

In de badplaats Vodice, op een heuvel met gedeeltelijk uitzicht op de zee, de eilanden en de stad, wacht dit mooie vakantiehuis met zwembad op u. Het huis bestaat uit 4 volledig uitgeruste units op 3 verdiepingen. Het vakantiehuis beschikt over prachtige terrassen en is zeer geschikt voor een verblijf van meerdere gezinnen. Vodice is een populaire toeristenbestemming met een gevarieerde selectie aan stranden, bekroond met de blauwe vlag en geschikt voor alle leeftijden. Er zijn ook tal van entertainmentopties en een rijk gastronomisch aanbod. Hier vindt u actieve recreatiemogelijkheden, ontspanning op het strand en prachtige natuur. Plafondhoogte onder het dak 160 cm.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Vodice
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VodiceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie