Vodice – Vodice – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vodice – Vodice – Dalmatië

Deze smaakvol ingerichte appartementen liggen in Vodice, een prachtige badplaats in de buurt van Sibenik. Het dichtstbijzijnde en meest populaire blauwe strand heet “Plava plaza” en is te wijten aan het schaduwgevende dennenbos en het ver uit vlakke oppervlak dat bijzonder geschikt is voor kinderen. Ook het rijke en gevarieerde aanbod van verschillende recreatieve activiteiten maakt het Blue Beach populair bij vakantiegasten van alle leeftijden. Als u meer van rust wilt genieten, raden we u aan om naar het nabijgelegen kleine vissersdorp Tribunj te wandelen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Vodice
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VodiceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie