Vodice – Vodice – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vodice – Vodice – Dalmatië

Dit eenvoudig ingerichte appartement is gelegen in een rustig deel van Vodice, dichtbij een van de mooiste en meest populaire stranden in de regio. Op zolder is de minimale plafondhoogte 120 cm. Vodice biedt tal van restaurants, tavernes, nachtclubs en een rijk sport- en vrijetijdsprogramma voor jong en oud. Daarnaast maken de prachtige stranden, de natuur en de kristalheldere zee de vakantie compleet. Bezoek het nationale park Krk, waar u een prachtige wereld van watervallen en vele planten- en diersoorten vindt die alleen hier voorkomen. Het Kornati nationale park omvat een archipel van ongeveer 150 eilanden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Vodice
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VodiceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie