Vodice – Vodice – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vodice – Vodice – Dalmatië

Op de eerste en tweede verdieping van een gezinswoning zijn deze smaakvol ingerichte appartementen gelegen. In de gemeenschappelijke tuin vindt een barbecue en tuinmeubulair zodat u gezellige moment samen kunt doorbrengen. De toeristische stad Vodice is een van de meest populaire toeristische bestemmingen aan de Adriatische Zee. Hoewel de residentie zich in een woonwijk bevindt, ligt het centrum op slechts 10 minuten lopen. Hier vindt u talloze restaurants, tavernes, bars en diverse evenementen, welke naast het zwemmen bij het strand ook zorgen voor een onvergetelijke vakantie. De appartementen HR-25681 en HR-25682 hebben een minimale plafondhoogte van ca. 120 cm.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Vodice
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VodiceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie