Viva-by the Sea – Trogir/Vranjica – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Viva-by the Sea – Trogir/Vranjica – Dalmatië

Seget Vranjica 4 km van Trogir: Moderne Huis met 3 woningen “Viva-by the Sea”, bouwjaar 2020. 500 m van het centrum van Seget Vranjica, rustige, zonnige ligging, 100 m van zee, 100 m van het strand. Voor medegebruik: terrein 100 m2, openluchtzwembad hoekig (8 x 4 m, 150 cm diepte, seizoensgebonden beschikbaarheid: 01.Mei.-02.Okt.) met trap en zout-elektrolyse. Buitendouche. In het huis: internetaansluiting. Parkeerplaats bij het huis op het terrein. Winkel 450 m, supermarkt 6 km, restaurant, cafe 600 m, kiezelstrand 500 m, rotsstrand 100 m. De eigenaar accepteert geen jeugdgroepen. Let op: vliegveld 12 km van het huis. Zwembad met hydromassage.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Trogir/Vranjica
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Trogir/VranjicaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie