Vir – Vir – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vir – Vir – Dalmatië

In een klein huis op slechts 50 meter van de baai van Donja Prezida ligt dit eenvoudige en praktische appartement op u te wachten. Hier kunt u echt ontspannen en genieten van de zon en de zee. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, de keuken met eethoek en de badkamer, terwijl de slaapkamers boven zijn. Vir biedt bezoekers een verscheidenheid aan entertainmentopties tijdens de zomermaanden. Populaire bestemmingen zoals de historische stad Zadar of Nin zijn gemakkelijk te bereiken, omdat Vir via een brug met het vasteland is verbonden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Vir
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VirDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie