Vir – Vir – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vir – Vir – Dalmatië

Deze twee vakantieappartementen bevinden zich op de eerste verdieping van een huis op het eiland Vir. De accommodatie wordt omgeven door groen en nodigt u uit om te ontspannen. Op de begane grond is er een gedeelde barbecue die gasten delen met de eigenaar. De gasten van beide appartementen delen ook een gemeenschappelijke ingang. Bezoek de stad Zadar, op ongeveer 29 km afstand, met zijn vele culturele en historische bezienswaardigheden en de kleine historische stad Nin, die bekend staat om zijn geneeskrachtige modder op het strand van de “Queens” naast het oude historische centrum.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Vir
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VirDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie