Vir – Vir – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vir – Vir – Dalmatië

Welkom bij een ontspannende vakantie op het eiland Vir. CDA261, het gelijkvloers appartement heeft: drie slaapkamers, badkamer, woonkamer met keuken en een groot terras. HR-30713, 263 en 264 zijn drie kleine appartementen boven en alleen toegankelijk via een gemeenschappelijke buitentrap. Deze appartementen bestaan uit: slaapkamer, badkamer, woonkamer met keuken en balkon. Ervaar het historische erfgoed van de stad Zadar, die op ongeveer 29 km afstand ligt, en de kleine, oude stad Nin, die, afgezien van de oude stad, bekend staat om zijn therapeutische modder op het Queens Beach.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Vir
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VirDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie