Vinjani Gornji – Vinjani Gornji – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vinjani Gornji – Vinjani Gornji – Dalmatië

Breng je vakantie door in het idyllische achterland van Midden-Dalmatië. Het huis is prachtig en eenvoudig ingericht op een groot terrein, omgeven door boomgaarden en wijngaarden. Op de begane grond is er een ruimte voor ontspanning en een buitentrap leidt naar de gemeenschappelijke ruimtes op de eerste verdieping Achter het huis zijn een zwembad, een speeltuin, een terras met grill en andere inhoud voor een actief verblijf. Bezoek het nabijgelegen Imotski met de beroemde blauwe en rode meren, het natuurpark Biokovo en de prachtige stranden van Makarska, Brela en Baska Voda. We raden een rondleiding aan door het Makarska Malocologisch Museum, gevestigd in het Franciscaanse klooster uit de 16e eeuw.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Vinjani Gornji
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Vinjani GornjiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie