Vinjani Gornji – Vinjani Gornji – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vinjani Gornji – Vinjani Gornji – Dalmatië

Dit gezellige vakantiehuis in een idyllische omgeving in het achterland van Midden-Dalmatië is gelegen op een groot landgoed. Op de begane grond is een recreatieruimte, die is verbonden door een interne trap naar de bovenverdieping. Aan de voorzijde van het huis is een zwembad en een speeltuin voor kinderen, evenals een terras met barbecue voor gezellige uurtjes. Prachtige kiezelstranden in Makarska, Brela en Baska Vode zijn met de auto in slechts een half uur te bereiken. In slechts een paar minuten rijden bereikt u de stad Imotski met zijn rode en blauwe meer.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Vinjani Gornji
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Vinjani GornjiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie