Villa with pool – Brac – Demi – Praznica – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Villa with pool – Brac – Demi – Praznica – Dalmatië

Verblijf in dit aangename vakantiehuis in het Kroatische Praznica dat is voorzien van een sauna, een terras en een privezwembad. Er zijn 4 slaapkamers waar 8 gasten in kunnen verblijven, waardoor het ideaal is voor vriendengroepen.

Dit verblijf ligt niet ver van de populaire Kroatische stad Split. In Split is er genoeg vermaak te vinden voor mensen van alle leeftijden. Je kunt er uitgaan, dineren in een restaurant of de dagelijkse boodschappen halen in de supermarkt.

Het vakantiehuis is voorzien van airconditioning zodat je ook op warme zomerse dagen kunt genieten van een aangename temperatuur als je wil slapen. De sauna biedt het tegenovergestelde, maar is een garantie voor ontspanning.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Praznica
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PraznicaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie