Veli Rat – Veli Rat – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Veli Rat – Veli Rat – Dalmatië

Vier moderne vakantieappartementen in een residentieel gebouw in het noorden van het eiland Dugi Otok. HR-28448 / 468 bevinden zich op de begane grond, terwijl HR-28523 / 470 op de eerste verdieping staat. Op de HR-28523, die op de eerste verdieping staat, is het terras op de zolder en bereikbaar via een buitentrap. Alle vier de vakantieappartementen zijn uitgerust met twee slaapkamers, twee badkamers, een keuken, een woonkamer en een terras. Er is een zwembad en een barbecue op het terrein. Op de stranden of in een van de vele afgelegen baaien, aan het kristalheldere, turquoise water, kunt u heerlijk ontspannen. Het nabijgelegen witte zandstrand van Sakarun is voor velen een hoogtepunt van hun vakantie.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Veli Rat
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Veli RatDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie