Vela Luka – Vela Luka – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Vela Luka – Vela Luka – Dalmatië

Wilt u eens iets echt bijzonders? Dan bent u hier aan het juiste adres. De kleine baai Gradina is in werkelijkheid een lagune welke door een eiland en een schiereiland beschut wordt. Reislustigen komen hier zeker aan hun trekken. De kamers in dit huis weerspiegelen een warme sfeer, de royale woonkamer biedt ieder gezin tijdens koelere herfstdagen gezellige uurtjes samen. De omheinde binnenplaats met haard verzekert ongestoorde barbecueavonden. Het zoutwaterzwembad geeft uw lichaam een stukje gezondheid terug. Het zwembad, het moderne komfort, het huis met bescheiden, zuidelijke charme; deze combinatie blijft een onvergetelijke herinnering welke u nogmaals zou willen beleven. Met de vriendelijke huiseigenaar kunt u een boottocht maken. Bovendien stelt hij u twee fietsen ter beschikking. Ook een vispicknick wordt u aangeboden.Een badkamer is van buitenaf bereikbaar. Moelijke toegangsweg.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Vela Luka
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Vela LukaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie