Ugljan – Ugljan – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Ugljan – Ugljan – Dalmatië

De appartementen HR-37395 en HR-37396 zijn, afgezien van het appartement van de eigenaar, de enige in het huis en kunnen ook samen worden gehuurd voor gezinsvakanties. De rustige omgeving biedt u een aangename vakantie, weg van het hectische leven van alledag. Het eiland Ugljan is goed verbonden met de veerboot naar het vasteland of de stad Zadar. Ontdek prachtige baaien met zand-, kiezel- en rotsstranden en ervaar heerlijk zwemplezier. Verken de eilanden Rivanj, Sestrunj, Zverinac en Iz met een gehuurde boot of bezoek het nationaal park op de Kornati-eilanden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Ugljan
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar UgljanDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie