Trsteno – Trsteno – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Trsteno – Trsteno – Dalmatië

Dit zeer waardevolle, bijzondere Dalmatische vakantiehuis bestaat uit twee gebouwen die op een heuvel zijn geplaatst met een prachtig uitzicht op de zee en de eilanden. De rustige omgeving creëert privacy. Het huis is uitgerust met moderne meubels en wordt omgeven door een tuin, waar een buitenzwembad en een schommel, wip en zandbak zijn en de kinderen in de frisse lucht kunnen spelen. Naast de genoemde inhoud is er ook een ruimte met een sauna en fitnessapparatuur, waar je kunt sporten. Je kunt ook biljart en tafeltennis spelen. Op de begane grond van het lager gelegen huis is een grote woonkamer, ideaal voor ontspanning, terwijl de kamers zich op de eerste verdieping bevinden. In het bovenhuis op de begane grond is een volledig uitgeruste keuken met een eetkamer, waar twaalf mensen comfortabel kunnen dineren of zitten. Op de eerste verdieping zijn er ook slaapkamers en een galerij met een werkruimte. De eigenaar kan een huurauto of boot regelen zodat klanten het gebied rond Dubrovnik en de eilanden beter kunnen verkennen. Het huis is ideaal voor twee of meer gezinnen met kinderen omdat alle zes de slaapkamers een eigen badkamer hebben. Brsecine is een authentieke Dalmatische stad in de buurt van Dubrovnik met veel leuke en culturele evenementen. Het prachtige kiezelstrand ligt op slechts 5 minuten rijden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 12
Plaats: Trsteno
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar TrstenoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie