Trogir – Trogir – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Trogir – Trogir – Dalmatië

Dit vakantieappartement ligt in het natuurreservaat Pantan, op ongeveer 2 km van het centrum van Trogir. Aan de voorzijde van het pand is er een grote tuin, een terras voor ontspanning en een barbecue voor algemeen gebruik. Om het zandstrand te bereiken, ongeveer 50 meter verderop, volgt u het pad door de tuin. Bezoek Split met zijn oude centrum. Het paleis van Diocletianus en de kathedraal van St. Duje mag u zeker niet missen tijdens uw verblijf. Breng tijd door in het nabijgelegen Trogir, waarvan de oude binnenstad op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 7
Plaats: Trogir
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar TrogirDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie