Trogir – Trogir – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Trogir – Trogir – Dalmatië

Dit smaakvol en comfortabel ingerichte appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een groot familiehuis en heeft een terras met gedeeltelijk uitzicht op zee. Ontspan en verfris uzelf op warme dagen in de zee en ervaar puur zwemplezier. We raden je ook aan een reis naar Trogir te maken, waar je betoverd kunt worden door de speciale flair van de stad, die de stad dank verschuldigd is aan de Romeinen, waarvan de sporen hier nog steeds te zien zijn. Gedurende de dag kunt u verschillende watersporten en excursies in de omgeving doen, die een fascinerende natuur bieden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Trogir
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar TrogirDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie