Trogir – Trogir – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Trogir – Trogir – Dalmatië

Dit moderne vakantiehuis met zwembad is gelegen op het eiland Ciovo, op slechts 90 meter van een prachtig kiezelstrand en biedt alle comfort en faciliteiten die nodig zijn voor een aangename familievakantie, in de kelder is een sauna, een barbecue en een groot terras Het huis bestaat uit verschillende verdiepingen, waar zich ook woon- en slaapgedeeltes bevinden. Het nabijgelegen stadje Trogir biedt een rijk aanbod voor alle generaties. Op enkele kilometers kunt u genieten van verschillende activiteiten zoals “vispicknick”, ” Paintball “of” Buggy Safari. “De bruisende stad Split is ook een bezoekje waard.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 12
Plaats: Trogir
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar TrogirDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie