Tribunj – Tribunj – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Tribunj – Tribunj – Dalmatië

Deze twee mooie en comfortabel ingerichte huisjes (HR-27978 en HR-27981) bieden alles wat u nodig heeft voor een luxe en ontspannen vakantie. Ze bestaan elk uit twee verdiepingen en zijn ideaal voor twee vriendelijke families of een grotere groep vrienden. Bij elkaar gehuurd hebben ze een capaciteit van maximaal 20 personen. Naast het indrukwekkende interieur zijn deze huizen omgeven door een prachtige tuin met mediterrane planten. Ze bevinden zich boven Tribunj op een heuvel met een prachtig uitzicht op de stad, de zee en de eilanden. De omgeving van Vodice biedt een verscheidenheid aan attracties, sportactiviteiten, restaurants en tavernes, evenals excursiemogelijkheden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Tribunj
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar TribunjDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie