Tribunj Sovlje – Tribunj Sovlje – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Tribunj Sovlje – Tribunj Sovlje – Dalmatië

Deze smaakvol ingerichtte twee-onder-een-kap vakantiewoning bevindt zich in het centrum van Sovlje. In de nabije omgeving van Tribunj, een klein vakantieoort waar veel wordt aangeboden. Op de bovenste verdieping is de dakrand 130 cm hoog. Geniet u vanaf het terras en het balkon van het zicht op zee en het strand. Bezoekt u ook andere interessante strandnein d eomgeving. Tribunj ligt in de nabije ogmving van het eiland Murter, die beschikt over vele zandstranden en over een gastronomisch aanbod. Aan de andere kant ligt het vakantieoort Vodice die aan de promenade gelegen is.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Tribunj Sovlje
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Tribunj SovljeDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie