Tisno – Tisno – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Tisno – Tisno – Dalmatië

Twee comfortabele en sfeervol ingerichte vakantieappartementen bevinden zich in een prive woongebouw in de stad Tisno. HR-30252 bevindt zich op de eerste verdieping en HR-30253 bevindt zich op de begane grond. De appartementen hebben een gedeelde barbecue en liggen op ongeveer 100 meter van het dichtstbijzijnde strand. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de baai en het eiland Murter, dat vanuit Tisno via een brug te bereiken is. Tisno en Murter bieden talrijke kiezel- en zandstranden en verborgen baaien waar iedereen iets voor zichzelf kan vinden. Geniet van Dalmatische specialiteiten en uitstekende wijnen in de plaatselijke restaurants.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Tisno
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar TisnoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie