Tisno – Tisno – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Tisno – Tisno – Dalmatië

Deze vakantiewoningen liggen in het kleine dorpje Ivinj, in de buurt van de beroemde toeristische stad Vodice. Er zijn in totaal vijf huisjes met twee grote zwembaden op het grote omheinde terrein, met HR-39128 en HR-39129 die een zwembad delen en HR-39127, HR-39131 en HR-39130 die het andere zwembad delen. De huisjes zijn ideaal voor grotere gezinnen en vrienden die samen een onvergetelijke zomer willen doorbrengen. We raden je in ieder geval aan om historische steden zoals Sibenik en Zadar te bezoeken en de natuurlijke schoonheden van deze regio te verkennen – de nationale parken Krka en Kornati.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Tisno
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar TisnoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie