Sv.Petar – Sv.Petar – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sv.Petar – Sv.Petar – Dalmatië

In het voormalig koninklijk en aantrekkelijk stadje Biograd ligt dit mooie en comfortabele appartement met ruim terras en gedeeld zwembad. Het zwembad bevindt zich aan de achterkant van het omheinde terrein en biedt meer privacy. Olijfbomen geven het verzorgde terrein een aangename sfeer terwijl darten en tafeltennis entertainment bieden. De gasten van het huis zijn ook vrij om de konoba met barbecuefaciliteiten te gebruiken. Geniet van uw vrije tijd om te ontspannen en te zonnebaden op het zandstrand of dagtochten te maken naar het nabijgelegen meer Vrana, het grootste natuurlijke meer van Kroatië. Een bezoek aan de steden Sibenik en Zadar wordt aanbevolen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Sv.Petar
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Sv.PetarDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie