Sutivan – Sutivan – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sutivan – Sutivan – Dalmatië

Geniet van een bijzondere vakantie in een van de stijlvol ingerichte appartementen in Sutivan op het eiland Brac. De nabijheid van het strand is natuurlijk het hoogtepunt van dit vakantiehuis aan zee. Elk appartement beschikt over twee slaapkamers, een keuken, een woonkamer met eethoek en een balkon. Een prachtig uitzicht op de zee vanuit de appartementen CDB460 en HR-24635 en gedeeltelijk uitzicht op zee vanuit het appartement HR-24379. Wandel langs de mooie kraampjes, door Sutivan. Ontdek de veelzijdige vrijetijdsbesteding van het natuurpark. Het vakantieappartement CDB546 bevindt zich in hetzelfde gebouw.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Sutivan
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SutivanDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie