Sutivan – Sutivan – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sutivan – Sutivan – Dalmatië

Dit mooie en functioneel ingerichte vakantiehuis staat niet ver van Sutivan op het eiland Brac. Het bevindt zich op een groot perceel. Op de begane grond is het woongedeelte en een interne trap leidt naar de bovenverdieping naar het slaapgedeelte. Vanaf het terras op de begane grond kan je genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de zee en prachtige zonsondergangen tijdens jullie zomerverblijf. Het absolute hoogtepunt van dit vakantiehuis is het zwembad.
Sutivan is een stad met prachtige baaien, kiezelstranden, een rijk gastronomisch aanbod en culturele evenementen. Het is ook gecertificeerd als een “fietsvriendelijke” bestemming, met veel recreatieve mogelijkheden voor een actieve vakantie. Voor jullie “viervoetige vrienden” zijn er ook aangewezen hondenstranden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 7
Plaats: Sutivan
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SutivanDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie