Supetar – Supetar – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Supetar – Supetar – Dalmatië

Beleef een prachtige vakantie in dit vakantiehuis voor maximaal acht personen en bestaande uit drie wooneenheden. Twee units beschikken over een slaapkamer met kitchenette, een badkamer en een terras. Het derde appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer, een keuken met een woonkamer en een terras. Op het terrein vindt u ook een zwembad, een hot tub, een barbecue en een jeu de boulesbaan. Op ongeveer 150 meter afstand zijn een tennisbaan en een basketbalveld gelegen die kunnen worden gebruikt tegen een toeslag en in overleg met de huiseigenaar.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Supetar
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SupetarDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie