Sunset Rooftop Studio – Okrug Donji – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sunset Rooftop Studio – Okrug Donji – Dalmatië

Deze prachtige woning in Okrug Donji heeft ruimte voor 3 personen. Het is een fijne woning als je met je gezin op vakantie wilt gaan. De woning ligt centraal en heeft een terras.

Het is vanaf de woning 200 m naar het strand, waar je een mooie wandeling kan maken of een frisse duik kan nemen. Verder is het ook 200 m naar het centrum om de lokale cultuur te ervaren. Als je meer van Kroatië wilt zien, kun je naar Split reizen, waar je de veerboot kan nemen.

De woning is voorzien van WiFi die je gratis mag gebruiken. Ook is er een barbecue aanwezig die je deelt met de andere gasten van het complex. Verder is er een balkon aanwezig.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is op 13 km en het openbaar vervoer is op 100 m van de woning.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Okrug Donji
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Okrug DonjiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie