Sumet – Sumet – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sumet – Sumet – Dalmatië

Dit prachtig ingerichte vakantiehuis met zwembad ligt in het binnenland van Dalmatië. Het strekt zich uit tot de begane grond. Achter het huis vind je het grote buitenzwembad, dat je op warme dagen een heerlijke verfrissing biedt. Er zijn ook verschillende terrassen waar je kunt ontspannen. Verken het gebied op fietsen en laat je inspireren door de unieke natuur. Je kunt ook de barbecue naast het huis gebruiken. Niet ver van het vakantiehuis ligt een agrarische boerderij met vee. Imotski ligt op ongeveer 6 km afstand. Bezoek de prachtige kiezelstranden in de bekende badplaats Makarska.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Sumet
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SumetDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie