Sukosan – Sukosan – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sukosan – Sukosan – Dalmatië

Dit eenvoudig ingerichte appartement is omgeven door groen. Het bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer en een keuken-woonkamer die direct leidt naar het grote terras waar u kunt genieten van uw koffie in de ochtend. Probeer traditionele specialiteiten in het nabijgelegen restaurant of breng je tijd door op de stranden van Sukosan. Hier is ook de grootste jachthaven aan de Adriatische kust. In de dichtstbijzijnde stad Zadar kunt u vele historische bezienswaardigheden bewonderen, evenals de wereldberoemde attracties van de moderne architectuur “Zeeorgel” en “Zonnegroet”.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Sukosan
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SukosanDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie