Sukosan – Sukosan – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Sukosan – Sukosan – Dalmatië

Dit elegante en moderne appartement bevindt zich op de zolder van het gebouw en heeft een terras en een balkon. Op jullie terras vind je tuinmeubelen en een barbecue. Op het terrein is een parkeerplaats voor jullie gereserveerd. De dichtstbijzijnde stranden zijn kiezelstranden. Het populairste plaatselijke strand heeft een betonnen plateau en in de ondiepe zee ligt een zandbodem. De jachthaven en het centrum van het resort, die erg levendig zijn tijdens de zomermaanden, zijn zo ver weg dat je kunt genieten van een rustige vakantie. De mooie en interessante stad Zadar en de internationale luchthaven zijn met de auto in minder dan 15 minuten te bereiken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Sukosan
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SukosanDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie