Suhi Potok-Jesenice – Suhi Potok-Jesenice – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Suhi Potok-Jesenice – Suhi Potok-Jesenice – Dalmatië

Dit charmante vakantiehuis is gelegen op een heuvel omgeven door groen en biedt absoluut wooncomfort. Het gebied rondom het huis staat vol met mediterrane planten en nodigt uit om te ontspannen met uitzicht op de zee. Het dichtstbijzijnde kiezelstrand ligt op slechts ongeveer honderd meter afstand. De omgeving is geschikt om te wandelen en fietsen. Verken de regio te voet of per fiets en maak van de gelegenheid gebruik om het pittoreske stadje Omis te bezoeken aan de monding van de rivier de Cetina, en ervaar het immer bruisende stadsleven in de oude binnenstad van Split in alle seizoenen en proef in de restaurants de lokale keuken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Suhi Potok-Jesenice
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Suhi Potok-JeseniceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie