Studio apartment Paklenica – Starigrad Paklenica – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Studio apartment Paklenica – Starigrad Paklenica – Dalmatië

Dit vakantiehuis is geschikt voor 3 personen, ideaal voor een klein gezin. Het ligt in Starigrad Paklenica, op 300 m van de zee.

Het huis staat in het gebied van de Paklenica Rivièra, waar zowel de bergen als de zee zijn. Dit gebied strekt zich uit over een lengte van 20 km langs de voet van de grootste Kroatische berg, de Velebit. De entree naar het grootste klimgebied in Kroatië, het nationale park Paklenica, is op 1 km afstand. Breng ook een bezoek aan de Plitvice-meren of de Krka-watervallen. De dichtstbijzijnde restaurants en winkels zijn op 300 m afstand.

De vakantiewoning bevindt zich op de 1e verdieping. Bij het huis is een gemeenschappelijke tuin met een barbecue en op het grote terras kun je genieten van de zon. Er is maximaal 1 huisdier toegestaan. De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Starigrad Paklenica
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Starigrad PaklenicaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie