Stone house Martelina – Starigrad Paklenica – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Stone house Martelina – Starigrad Paklenica – Dalmatië

Dit vrijstaande vakantiehuis Martelina met 2 slaapkamers en een omheinde privetuin ligt in Dokoze. Je bevindt je op 2.5 km van Starigrad Paklenica. Dit vakantiehuis is heerlijk voor rustzoekers en sportieve vakantievrienden.

De ingang van het grootste klimcentrum van Kroatië, het Nationaal Park Paklenica, ligt op 3 km afstand. Het park bevat 150-200 km aan wandelpaden en fietswegen. Binnen een straal van 120 km zijn er 3 andere nationale parken: de Plitvice-meren, de Krka-watervallen en de Kornati-eilanden.

Het is een onlangs gerenoveerd vakantiehuis met airconditioning, een satelliet-tv, een schaduwrijk terras met een barbecue en een mooie tuin. Je bevindt je op 2.5 km van het strand, de zee, het centrum en pal naast een bos.

Zadar Airport ligt op 52 km afstand. Het openbaar vervoer op 2.5 km.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Starigrad Paklenica
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Starigrad PaklenicaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie