Ston – Ston – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Ston – Ston – Dalmatië

Dit uitnodigende appartement in het kleine dorpje Doli biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Je hoort de klokken van een nabijgelegen kerk. Het lichte en vriendelijke appartement bestaat uit een woonkamer met keuken en eetkamer, drie slaapkamers en drie badkamers. Op een ruim en schaduwrijk terras kunt u uw dierbaren verwennen met een heerlijke maaltijd. Voor zwemmers en strandliefhebbers bevelen wij het nabijgelegen, kleine maar populaire strand Doli aan. Bezoek veel bezienswaardigheden in de historische stad Dubrovnik (45 km).

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Ston
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar StonDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie