Stobrec – Stobrec – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Stobrec – Stobrec – Dalmatië

Dit eenvoudig ingerichte appartement is een studio en ligt op een locatie in een rustige straat. U verblijft in het kleine dorpje Stobrec, op slechts enkele kilometers van het centrum van Split. In Stobrec vindt u een promenade die leidt naar een prachtig strand op een camping. Op de camping is er een goed restaurant en kinderspeelfaciliteiten. Aan de andere kant van het dorp vindt u de rotsachtige kustlijn en betonnen plateaus aan de zee om te zwemmen. Stobrec heeft een aantal restaurants die gasten een uitzicht op de zee bieden. U heeft vanaf bijna iedere locatie uitzicht terwijl de plaats zich op een schiereiland uitspreidt. Geniet van het landschap!

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Stobrec
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar StobrecDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie