Stanici – Stanici – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Stanici – Stanici – Dalmatië

Dit vakantiehuis is gelegen in een rustig kustplaatsje. Het vakantiehuis bestaat uit een verdieping en de zolder, die bereikbaar is via een interne trap, met een laagste dakhoogte van 120 cm. Het huis heeft een kleine tuin en een prieel aan de voorkant van het zwembad, van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee tijdens het zwemmen. In de omgeving is een kiezelstrand gelegen met kristalhelder water. De stad Omis biedt veel faciliteiten voor alle leeftijden. Geniet van raften op de rivier Cetina of de piraat vesting. Wij raden een uitstapje naar de nabijgelegen eilanden aan.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Stanici
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar StaniciDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie