Stanici – Stanici – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Stanici – Stanici – Dalmatië

Dit elegante vakantiehuis in een klein dorp aan de Riviera Omis, ligt slechts enkele meters van de zee vandaan. Dit ruime en zeer smaakvol ingerichte vakantiehuis bestaat uit 2 wooneenheden, welke verbonden zijn met een buitentrap. Voor de gasten is er een privezwembad ter beschikking voor veel waterplezier. Van hieruit hebt u ook een schitterend uitzicht. De huiseigenaar woont tevens op het grondstuk. De ligging van dit vakantiehuis kan niet beter: het ligt circa 20 m van de zee vandaan. Er loopt een pad door het pijnboombos dat u naar het kiezelstrand leidt. De mooie havenstad Omis ligt slechts 3 km van het vakantiehuis verwijderd. Hier vindt u mooie, lange familievriendelijke zandstranden en talrijke activiteiten.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Stanici
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar StaniciDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie