Splitska – Splitska – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Splitska – Splitska – Dalmatië

Deze functioneel ingerichte appartementen bevinden zich in het kleine stadje Splitska op het eiland Brac. Alle appartementen (HR-39885, HR-39882, HR-39889, HR-39892 en HR-39883) bevinden zich op de begane grond van het huis, terwijl ze zich aan de noordkant bevinden gelegen op de eerste verdieping vanwege het terras. HR-39885 is het grootste appartement en heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een keuken en eetkamer en toegang tot een terras en een deel van het omheinde terrein. Om deze reden is het de enige Huisdieren zijn toegestaan.Voor grotere gezinnen of groepen vrienden, kunnen de appartementen ook samen geboekt worden.Op ruime gedeelde terrassen kunt u genieten van uw eerste ochtend koffie of bewonder de prachtig aangelegde tuin.
Splitska is interessant vanwege de haven, van waaruit de “Steen van Brac” werd vervoerd en gebruikt voor de bouw van het paleis van Diocletianus in Split. Bezoek tijdens uw verblijf Split, de grootste stad en het culturele, politieke en economische centrum van Dalmatië. Interessante monumenten van de stad Split zijn het paleis van Diocletianus, de kathedraal van St. Duje en de Peristyle. Ontspan na een lange wandeling door de stad aan het water met een kopje koffie in een van de vele cafes.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Splitska
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SplitskaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie