Split – Split – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Split – Split – Dalmatië

Dit stijlvol ingerichte en goed uitgeruste vakantie appartement beschikt over een bijzonder aantrekkelijke ligging in een gewilde woonwijk van Split. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met een volledig ingerichte keuken. Ontspan heerlijk op het ruime terras met zeezicht. Er staat ook een parkeerplaats in een met camera´s beveiligde parkeergarage tot uw beschikking. In het oude centrum van Split vindt u vele culturele en historische bezienswaardigheden, die u tijdens uw vakantie kunt gaan bekijken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Split
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SplitDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie