Split – Split – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Split – Split – Dalmatië

In het historische centrum van Split staat dit gerestaureerde vakantiehuis. Drie verdiepingen, een binnentrap, minimale hoogte van het plafond op de zolder is 150 cm. De interieurs zijn prachtig en geschikt voor twee bevriende gezinnen die samen de historische en culturele bezienswaardigheden van de steden in Dalmatische willen verkennen. Probeer ook de lokale gerechten in de restaurants. In de tuin bevindt zich een zwembad. In de omgeving is het beroemde stadsstrand Bacvice gelegen. De laatste 30 meter naar het huis is een 2 meter brede doorgang tussen gebouwen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Split
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SplitDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie